Volunteers of America

Allmän information

FÖRGRENING bort från den ursprungliga Frälsningsarmén grundas i England, Volunteers of America blev den första religiösa - social - välbefinnande organisation som arbetar med att hjälpa de behövande i USA. Grundades 1896 i New York City's Bowery avsnitt av Ballington Booth (en son Frälsningsarméns grundare William Booth) och hans fru, Maud, är nu nästan 1 miljon människor varje år genom sina mer än 400 program i cirka 200 amerikanska samhällen.
TRO
Religiösa
Information
Källa
webbplats
Vår lista över 2300 religiösa Ämnesområden
E-post
Volontärerna Amerikas erbjuder både andlig och materiell hjälp genom individuell rådgivning, en grupp religiösa aktiviteter, och dess sociala - service organizations. Stöd ges till hemlösa och hungriga, att fångar i prerelease centers och mitt hus, för att alkohol-och narkotikamissbrukare i privatbostäder och ut - patient kliniker samt till psykiskt och fysiskt handikappade i grupp hem. För de yngre och äldre, organisation driver dag - vård centers och sjukhem och ålderdomshem och ger jobb - sök stöd och hem - utfodring program. Volontärerna Amerikas styrs av en nationell styrelse väljas av beställd ministrar.

Henry Warner Bowden

Bibliografi
JP McMahon, The Volunteers of America (1971), SE Welty, Kontollera och Hope! (1961).

De TROR Religious Information Källa webbsida inte står i förbindelse med den organisation som beskrivs i denna presentation. Det händer att vara en av de 1.000 religiösa ämnen som ingår i tro.

Vår lilla protestantiska kristna kyrkan, som skapat och upprätthåller TROR plats, har ingen kontakt med den organisation som beskrivs här, så vi kan inte hjälpa att ge kontakter och adresser. Dessutom, eftersom TROR inte "sälja" något vi inte kan hjälpa att finna böcker, ikoner eller souvenirer.


Denna fråga presenteras i den ursprungliga engelska språket


Skicka ett e-mail eller kommentar till oss: E-post

De viktigaste TROR web-sida (och indexet till personer) är
http://mb-soft.com/believe/belieswm.html'