Har du en plæneklipper?

Så kan du nemt varme hele dit hus eller din virksomhed op hele vinteren.

Har du nogensinde pakket det afklippede græs, da du klippede din græsplæne? Et par timer senere mærkede du, hvor varm posen var blevet? Du troede måske, at det var på grund af solskin, men det var det ikke. Det var faktisk en naturlig kemisk reaktion, da noget af det afklippede græs kemisk var glukosemolekyler, der allerede naturligt nedbrydes og frigiver fantastiske mængder varmeenergi.

Det har jeg bevist, da jeg har opvarmet mit store (11-værelses) hus gratis i det kolde klima i Chicago i hver af de sidste 15 vintre. Hver vinter mister mit store hus omkring 45.000.000 Btus strålingsenergi. Men om sommeren fanger Solen og fotosyntesen af ​​millioner af græsstrå omkring 176.000.000 Btus sollysenergi i min græsplæne hvert år i en masse glukosemolekyler. I 15 vintre har jeg nemt totalt opvarmet mit hus meget hyggeligt. Ingen andre gemmer alle de glukosemolekyler, men det gør jeg. Du behøver ikke engang at købe russisk naturgas.

Alt det afklippede græs (og ukrudt og blade og endda savsmuld og uønsket post.) har lagret en samling af den massive solenergi, der er indsamlet under fotosyntese-kemien af ​​væksten af ​​de millioner af græsstrå, som glukosemolekyler. Her er kemien.

Glukose Kemisk Naturlig Energi Nedbrydning.

Hvert pund afklippet græsplæne er omkring 2,5 mol Glucose (hver 180 gram), som indeholder omkring 1.750 kcal kemisk varmeenergi i det, eller omkring 7.000 Btus kemisk varmeenergi i det. Det er en fantastisk mængde tilgængelig varme til nemt at opvarme alle 11 rum i mit store hus.

Hver vinter mister mit store hus omkring 45 millioner Btus varmeenergi. Men Solen og min gård med millioner af græsstrå modtager og lagrer omkring 176 millioner Btus ekstra varmeenergi af kemisk energi i en masse glukosemolekyler.

Jeg pakker det hele op for at opbevare det og tørre det. Om vinteren tilsætter jeg lidt af det vand, jeg havde fjernet i tørreprocessen. Derefter, i en af ​​to simple, billige enheder, som jeg frit beskriver for alle, nedbrydes glukosemolekylerne (C6H12O6) naturligt (hvilket videnskaben kalder respiration), hvor de frigiver al den fantastiske mængde af den lagrede solenergi (686 kcal/mol) at varme mit store (11-værelses) hus totalt op i det kolde Chicago klima.

Der bor omkring 400 millioner mennesker i Europa. I løbet af hver vinter skal disse 100 millioner familier i 27 europæiske lande opvarme deres hjem og virksomheder. De fleste af dem har måttet købe 1.000 USD naturgas fra Rusland for at opvarme deres hjem og virksomheder.

Det viser sig, at når græsstrå vokser, i fotosyntese, over hele Europa, er der en enorm mængde sollysenergi, som opfanges i glukosemolekyler. I de sidste 15 år har jeg demonstreret en helt naturlig og gratis måde, hvorpå alle nemt kan opvarme deres hjem og virksomheder ved blot at lade disse Glucose-molekyler nedbrydes naturligt, hvilket afgiver fantastiske mængder af den lagrede solvarmeenergi. Jeg har demonstreret denne helt naturlige metode til let at opvarme mit store (11-værelses) hus i det meget kolde klima i Chicago i de sidste 15 vintre. Hver eneste af disse 100 millioner europæiske familier kunne gøre det samme. Hvordan tror du, at den russiske befolkning ville nyde det, hvis de ikke længere har 100 milliarder dollars af europæiske kontanter at bruge hvert år?

Lige nu, hvor Rusland invaderer Ukraine. ingen ønsker at give nogen penge til Rusland.

Der er en vidunderlig og indlysende måde for hver af disse 100 millioner familier at straffe Rusland individuelt. De kan hver især undgå at skulle give Putins Rusland de 1.000 dollars hver vinter. Og spar de 1.000 $ til deres egne familier.

Bemærk, at de kollektivt ikke kan sende 100 milliarder dollars ind i Putins russiske økonomi hver vinter.

En mere videnskabelig diskussion af denne naturlige kulstofkredsløbsproces er på Du kan hjælpe med at eliminere verdensmarkedet for naturgas

Nogle mennesker har kritiseret mig om denne opfindelse for at eje mit eget hus. De peger på, at folk, der bor i lejligheder, ikke har en græsplæne at slå. Men husk på, at jeg har gjort det med succes i 15 år. Det viser sig, at golfbaner skal slå enorme mængder græsplæner. Samme ting for offentlige ejendomme og endda motorvejsmedianer. Jeg fandt ud af, at nogle ledere og administratorer anså mig for irriterende, men nogle lod mig købe græsset i sække, og nogle få betalte mig endda for at tage det væk, så de ikke behøvede at trække det nogen steder. Det kan også være muligt at købe et par baller af hvede, halm og hø fra lokale landmænd eller lokale kornmøller. Jeg har også brugt ukrudt og endda uønsket post og blade og endda savsmuld til at opvarme mit hjem.

C W Johnson, Theoretical Physicist, Physics Degree from University of Chicago
e-mail cj@mb-soft.com