Heb je een grasmaaier?

Dan verwarm je gemakkelijk je hele huis of bedrijf de hele winter door.

Hebt u het gemaaide gras wel eens opgevangen tijdens het maaien van uw gazon? Voelde je een paar uur later hoe heet de zak was geworden? Je dacht misschien dat het door de zon kwam, maar dat was niet zo. Het was eigenlijk een natuurlijke chemische reactie, aangezien een deel van dat gemaaide gras chemisch glucosemoleculen waren die al op natuurlijke wijze uiteenvielen en verbazingwekkende hoeveelheden warmte-energie vrijgaven.

Ik heb dit bewezen sinds ik mijn grote (11-kamer) huis gratis volledig heb verwarmd in het koude klimaat van Chicago gedurende elk van de afgelopen 15 winters. Elke winter verliest mijn grote huis ongeveer 45.000.000 Btus aan stralingsenergie. Maar in de zomer vangen de zon en de fotosynthese van miljoenen grassprieten elk jaar ongeveer 176.000.000 Btus zonlichtenergie in mijn gazon op in veel glucosemoleculen. 15 winters lang heb ik mijn huis met gemak helemaal heel gezellig verwarmd. Niemand anders bewaart al die glucosemoleculen, maar ik wel. U hoeft zelfs geen Russisch aardgas te kopen.

Al dat gemaaide gras (en onkruid en bladeren en zelfs zaagsel en junkmail.) heeft een verzameling opgeslagen van de enorme zonne-energie die is verzameld tijdens de fotosynthesechemie van de groei van de miljoenen grassprietjes, als glucosemoleculen. Hier is de chemie.

Glucose Chemische Natuurlijke Energie Ontleding.

Elk pond gemaaid gras is ongeveer 2,5 mol glucose (elk 180 gram), dat ongeveer 1.750 kcal aan chemische warmte-energie bevat, of ongeveer 7.000 Btus aan chemische warmte-energie. Het is een verbazingwekkende hoeveelheid beschikbare warmte om gemakkelijk alle 11 kamers van mijn grote huis te verwarmen.

Elke winter verliest mijn grote huis ongeveer 45 miljoen Btus aan warmte-energie. Maar de zon en mijn tuin met miljoenen grassprieten ontvangen en slaan ongeveer 176 miljoen Btus extra warmte-energie of chemische energie op in veel glucosemoleculen.

Ik pak alles in om het op te bergen en te drogen. In de winter voeg ik een beetje van het water toe dat ik tijdens het droogproces had verwijderd. Vervolgens ontleden de glucosemoleculen (C6H12O6) in een van de twee eenvoudige, goedkope apparaten die ik vrijelijk aan iedereen beschrijf, op natuurlijke wijze (wat de wetenschap ademhaling noemt), waarbij ze al die verbazingwekkende hoeveelheid opgeslagen zonne-energie (686 kcal/mol) vrijgeven. om mijn grote (11-kamer) huis in het koude klimaat van Chicago volledig te verwarmen.

Er wonen ongeveer 400 miljoen mensen in Europa. Elke winter moeten die 100 miljoen gezinnen in 27 Europese landen hun huizen en bedrijven verwarmen. De meesten van hen hebben voor $ 1.000 aardgas uit Rusland moeten kopen om hun huizen en bedrijven te verwarmen.

Het blijkt dat wanneer grassprieten groeien, in fotosynthese, in heel Europa, er een enorme hoeveelheid zonlichtenergie is die wordt vastgelegd in glucosemoleculen. De afgelopen 15 jaar heb ik een absoluut natuurlijke en gratis manier gedemonstreerd waarmee iedereen gemakkelijk zijn huizen en bedrijven kan verwarmen door die glucosemoleculen gewoon op natuurlijke wijze te laten ontbinden, wat verbazingwekkende hoeveelheden van die opgeslagen zonnewarmte-energie afgeeft. Ik heb deze volkomen natuurlijke methode gedemonstreerd om mijn grote huis (11 kamers) gemakkelijk volledig te verwarmen in het zeer koude klimaat van Chicago gedurende de afgelopen 15 winters. Elk van die 100 miljoen Europese gezinnen zou hetzelfde kunnen doen. Hoe zou de Russische bevolking ervan genieten als ze niet langer elk jaar 100 miljard dollar aan Europees geld te besteden zou hebben?

Nu Rusland de Oekraïne binnenvalt. niemand wil Rusland geld geven.

Er is een prachtige en voor de hand liggende manier voor elk van die 100 miljoen gezinnen om Rusland individueel te straffen. Ze kunnen elk voorkomen dat ze het Rusland van Poetin elke winter die $ 1.000 moeten geven. En bewaar die $ 1.000 voor hun eigen gezin.

Merk op dat ze collectief niet elke winter $ 100 miljard in de Russische economie van Poetin kunnen storten.

Een meer wetenschappelijke bespreking van dit natuurlijke koolstofcyclusproces vindt u op U kunt helpen de wereldmarkt voor aardgas te elimineren

Sommige mensen hebben me bekritiseerd over deze uitvinding omdat ik mijn eigen huis bezit. Ze wijzen erop dat mensen die in appartementen wonen geen gras hebben om te maaien. Maar bedenk dat ik dit al 15 jaar met succes doe. Het blijkt dat golfbanen enorme hoeveelheden gazons moeten maaien. Hetzelfde geldt voor overheidseigendommen en zelfs snelwegmedianen. Ik merkte dat sommige managers en beheerders me irritant vonden, maar sommigen lieten me het gras in zakken kopen, en sommigen betaalden me zelfs om het weg te halen, zodat ze het nergens heen hoefden te sjouwen. Het is misschien ook mogelijk om een ​​paar balen tarwe, stro en hooi te kopen bij lokale boeren of lokale graanmolens. Ik heb ook onkruid en zelfs junkmail en bladeren en zelfs zaagsel gebruikt om mijn huis te verwarmen.

Carl W. Johnson, Theoretical Physicist, Physics Degree from University of Chicago
cj@mb-soft.com