Onko sinulla ruohonleikkuri?

Sitten voit helposti lämmittää koko talosi tai yrityksesi koko talven.

Oletko koskaan säkkinyt leikatun ruohon, kun leikkaat nurmikkoasi? Tunsitko muutaman tunnin kuluttua kuinka kuuma pussi oli tullut? Olet ehkä luullut sen johtuvan auringonpaisteesta, mutta se ei ollut. Se oli itse asiassa luonnollinen kemiallinen reaktio, koska osa leikatusta ruohosta oli kemiallisesti glukoosimolekyylejä, jotka hajosivat jo luonnollisesti ja vapautuivat hämmästyttäviä määriä lämpöenergiaa.

Olen todistanut tämän, koska olen lämmittänyt suuren (11 huoneen) taloni täysin ilmaiseksi kylmässä Chicagon ilmastossa jokaisen viimeisen 15 talven ajan. Joka talvi iso taloni menettää noin 45 000 000 Btus säteilyenergiaa. Mutta kesällä aurinko ja miljoonien ruohonterien fotosynteesi sieppaavat noin 176 000 000 Btus auringonvaloenergiaa nurmikolleni joka vuosi monina glukoosimolekyyleina. 15 talven ajan olen helposti lämmittänyt taloni erittäin viihtyisäksi. Kukaan muu ei pelasta kaikkia noita glukoosimolekyylejä, mutta minä pelastan. Sinun ei tarvitse edes ostaa venäläistä maakaasua.

Kaikki leikattu ruoho (ja rikkaruohot ja lehdet ja jopa sahanpuru ja roskaposti.) on varastoinut kokoelman valtavaa aurinkoenergiaa, joka on kerätty miljoonien ruohonkorvien kasvun fotosynteesikemian aikana, glukoosimolekyyleinä. Tässä on kemiaa.

Glukoosin kemiallinen luonnonenergian hajoaminen.

Jokainen kiloa leikattua nurmikon ruohoa on noin 2,5 moolia glukoosia (kukin 180 grammaa), joka sisältää noin 1 750 kcal kemiallista lämpöenergiaa tai noin 7 000 Btus kemiallista lämpöenergiaa. On hämmästyttävä määrä käytettävissä olevaa lämpöä helposti lämmittämään suuren taloni kaikki 11 huonetta.

Joka talvi iso taloni menettää noin 45 miljoonaa Btu lämpöenergiaa. Mutta aurinko ja miljoonien ruohonterien pihani vastaanottavat ja varastoivat noin 176 miljoonaa Btus ylimääräistä kemiallisen energian lämpöenergiaa moniin glukoosimolekyyleihin.

Säilytän sen kaiken ja kuivaan sen. Talvella lisään takaisin vähän vettä, jonka olin poistanut kuivausprosessissa. Sitten jommassakummassa kahdesta yksinkertaisesta, edullisesta laitteesta, joita kuvailen vapaasti kaikille, glukoosimolekyylit (C6H12O6) hajoavat luonnollisesti (jota tiede kutsuu hengityksellä), jolloin ne vapauttavat kaiken sen hämmästyttävän määrän varastoitunutta aurinkoenergiaa (686 kcal/mooli). lämmittääkseni kokonaan suuren (11 huoneen) taloni kylmässä Chicagon ilmastossa.

Euroopassa asuu noin 400 miljoonaa ihmistä. Joka talvena näiden 100 miljoonan perheen 27 Euroopan maassa on lämmitettävä kotinsa ja yrityksensä. Suurin osa heistä on joutunut ostamaan 1 000 dollaria maakaasua Venäjältä kotinsa ja liiketoimintojensa lämmittämiseen.

Osoittautuu, että kun ruohon teriä kasvaa, fotosynteesissä kaikkialla Euroopassa on valtava määrä auringonvaloenergiaa, joka vangitaan glukoosimolekyyleihin. Olen viimeiset 15 vuotta osoittanut täysin luonnollisen ja ilmaisen tavan, jolla kuka tahansa voi helposti lämmittää kotinsa ja yrityksensä antamalla glukoosimolekyylien luonnollisesti hajota, mikä vapauttaa uskomattomia määriä varastoitua aurinkolämpöenergiaa. Olen osoittanut tämän täysin luonnollisen tavan lämmittää suuren (11 huoneen) taloni helposti täysin kylmässä Chicagon ilmastossa viimeisen 15 talven ajan. Jokainen noista 100 miljoonasta eurooppalaisesta perheestä voisi tehdä saman. Miten luulet Venäjän väestön nauttivan siitä, jos heillä ei enää olisi 100 miljardia dollaria eurooppalaista käteistä käytettäväksi vuosittain?

Juuri nyt, kun Venäjä hyökkää Ukrainaan. kukaan ei halua antaa rahaa Venäjälle.

Jokaisella noista 100 miljoonasta perheestä on upea ja ilmeinen tapa rankaista Venäjää erikseen. He voivat jokainen välttää antamasta Putinin Venäjälle tuon 1 000 dollarin joka talvi. Ja säästää se 1 000 dollaria omille perheilleen.

Huomaa, että he eivät voi yhdessä lähettää 100 miljardia dollaria Putinin Venäjän talouteen joka talvi.

Tieteellisempi keskustelu tästä luonnollisesta hiilikiertoprosessista on osoitteessa Voit auttaa poistamaan maakaasun maailmanmarkkinat

Jotkut ihmiset ovat kritisoineet minua tästä keksinnöstä oman taloni omistamisesta. He huomauttavat, että kerrostaloasuvilla ei ole nurmikkoa leikata. Mutta muista, että olen tehnyt tätä menestyksekkäästi 15 vuotta. Osoittautuu, että golfkentillä on leikattava valtavia määriä nurmikkoa. Sama asia valtion kiinteistöille ja jopa valtatiemediaaneille. Huomasin, että jotkut johtajat ja järjestelmänvalvojat pitivät minua ärsyttävänä, mutta jotkut antoivat minun ostaa säkitettyä ruohoa, ja muutama jopa maksoi minulle sen viemisestä, jotta heidän ei tarvinnut vetää sitä minnekään. Saattaa myös olla mahdollista ostaa muutamia vehnää, olkia ja heinää paikallisilta viljelijöiltä tai paikallisilta viljamyllyiltä. Olen myös käyttänyt rikkaruohoja ja jopa roskapostia ja lehtiä ja jopa sahanpurua kotini lämmittämiseen.

C W Johnson, Theoretical Physicist, Physics Degree from University of Chicago
e-mail cj@mb-soft.com