Van fűnyíród?

Ezután egész télen könnyedén fűtheti az egész házát vagy üzletét.

Előfordult már, hogy zacskóba zárta a levágott füvet, amikor nyírta a füvet? Néhány órával később érezte, mennyire felforrósodott a táska? Lehet, hogy azt gondoltad, hogy a napsütésnek köszönhető, de nem így volt. Valójában ez egy természetes kémiai reakció volt, mivel a levágott fű egy része kémiailag glükózmolekulákból állt, amelyek már természetes módon bomlottak, és elképesztő mennyiségű hőenergiát bocsátottak ki.

Ezt azóta is bebizonyítottam, hogy az elmúlt 15 tél mindegyikében teljesen felfűtöttem nagy (11 szobás) házamat, ingyen, a hideg chicagói klímában. Minden télen a nagy házam körülbelül 45 000 000 Btus sugárzási energiát veszít. De nyáron a Nap és a fűszálak millióinak fotoszintézise évente körülbelül 176 000 000 Btus napfényenergiát vesz fel a pázsiton, sok glükózmolekulában. 15 télen keresztül könnyen teljesen felfűtöttem a házam, nagyon hangulatos. Senki más nem menti meg azokat a glükózmolekulákat, de én megteszem. Még csak orosz földgázt sem kell vásárolnia.

A levágott fű (és a gaz és a levelek, sőt még a fűrészpor és a levélszemét is.) a több millió fűszál növekedésének fotoszintézis-kémiája során összegyűjtött hatalmas napenergia gyűjteményét tárolta glükózmolekulákként. Itt van a kémia.

Glükóz kémiai természetes energia bomlás.

Minden egyes font levágott pázsit körülbelül 2,5 mól glükózt tartalmaz (mindegyik 180 gramm), amely körülbelül 1750 kcal kémiai hőenergiát tartalmaz, vagy körülbelül 7000 Btus kémiai hőenergiát tartalmaz. Elképesztő mennyiségű hő áll rendelkezésre nagy házam mind a 11 szobájának könnyű fűtésére.

Minden télen a nagy házam körülbelül 45 millió Btus hőenergiát veszít. De a Nap és a több millió fűszálból álló udvarom körülbelül 176 millió Btus plusz kémiai energia hőenergiát fogad és tárol sok glükózmolekulában.

Becsomagolom az egészet, hogy tároljam, és megszárítom. Télen a szárítás során eltávolított vízből adok vissza egy keveset. Ezután a két egyszerű, olcsó eszköz egyikében, amelyeket mindenki számára szabadon leírok, a glükózmolekulák (C6H12O6) természetesen lebomlanak (amit a tudomány légzésnek nevez), ahol felszabadítják azt a csodálatos mennyiségű tárolt napenergiát (686 kcal/mol). hogy teljesen felfűtse a nagy (11 szobás) házam a hideg chicagói klímán.

Európában körülbelül 400 millió ember él. Minden télen 27 európai országban annak a 100 millió családnak kell fűteni otthonát és vállalkozását. Legtöbbjüknek 1000 dollárnyi földgázt kellett vásárolnia Oroszországból otthona és vállalkozása fűtésére.

Kiderült, hogy amikor a fűszálak növekszenek, a fotoszintézis során Európa-szerte hatalmas mennyiségű napfényenergia kerül be a glükózmolekulákba. Az elmúlt 15 évben egy teljesen természetes és ingyenes módszert mutattam be, amellyel bárki könnyedén felfűtheti otthonát és vállalkozását úgy, hogy hagyja a glükózmolekulákat természetesen lebomlani, ami elképesztő mennyiségű tárolt naphőenergiát bocsát ki. Az elmúlt 15 télen bemutattam ezt a tökéletesen természetes módszert, amellyel nagy (11 szobás) házam könnyen teljesen felfűthető a nagyon hideg chicagói éghajlaton. A 100 millió európai család mindegyike megtehetné ugyanezt. Mit gondol, hogyan élvezné az orosz lakosság, ha már nem lenne évente 100 milliárd dollárnyi európai készpénzük?

Most, amikor Oroszország megszállja Ukrajnát. senki nem akar pénzt adni Oroszországnak.

Van egy csodálatos és kézenfekvő módja annak, hogy mind a 100 millió család egyénileg megbüntesse Oroszországot. Mindegyikük elkerülheti, hogy minden télen 1000 dollárt adjanak Putyin Oroszországának. És spórolják meg ezt az 1000 dollárt a saját családjuknak.

Vegye figyelembe, hogy együttesen nem küldhetnek 100 milliárd dollárt Putyin orosz gazdaságába minden télen.

A természetes szénciklus-folyamat tudományosabb megvitatása itt található. Segíthetsz a földgáz világpiacának megszüntetésében

Vannak, akik kritizáltak ezzel a találmánysal kapcsolatban, amiért saját házam van. Felhívják a figyelmet arra, hogy a lakásban élőknek nincs füvük nyírni. De ne feledje, hogy ezt már 15 éve sikeresen csinálom. Kiderült, hogy a golfpályákon óriási mennyiségű pázsitot kell lenyírni. Ugyanez vonatkozik a kormányzati ingatlanokra, sőt az autópálya-mediánokra is. Azt tapasztaltam, hogy egyes menedzserek és adminisztrátorok bosszantónak tartottak, de volt, aki megengedte, hogy megvegyem a zsákolt füvet, és néhányan még fizettek is az elvitelért, így nem kellett sehova cipelniük. Az is lehetséges, hogy vásároljon néhány bála búzát, szalmát és szénát a helyi gazdáktól vagy a helyi gabonamalmoktól. Használtam gazt, sőt levélszemetet, leveleket, sőt fűrészport is az otthonom fűtésére.

C W Johnson, Theoretical Physicist, Physics Degree from University of Chicago
e-mail cj@mb-soft.com