Har du en gräsklippare?

Då kan du enkelt värma upp hela ditt hus eller företag hela vintern.

Har du någonsin packat det klippta gräset när du klippte din gräsmatta? Några timmar senare kände du hur varm påsen hade blivit? Du kanske trodde att det berodde på solsken men det var det inte. Det var faktiskt en naturlig kemisk reaktion, eftersom en del av det klippta gräset var kemiskt glukosmolekyler som redan naturligt sönderdelade och frigjorde fantastiska mängder värmeenergi.

Jag har bevisat detta eftersom jag har värmt upp mitt stora hus (11 rum) helt gratis i det kalla klimatet i Chicago under var och en av de senaste 15 vintrarna. Varje vinter förlorar mitt stora hus cirka 45 000 000 Btus strålningsenergi. Men på sommaren fångar solen och fotosyntesen av miljontals grässtrån runt 176 000 000 Btus solljusenergi i min gräsmatta varje år i många glukosmolekyler. I 15 vintrar har jag lätt värmt upp mitt hus väldigt mysigt. Ingen annan räddar alla dessa glukosmolekyler, men det gör jag. Du behöver inte ens köpa någon rysk naturgas.

Allt som klippt gräs (och ogräs och löv och till och med sågspån och skräppost.) har lagrat en samling av den massiva solenergin som samlats in under fotosynteskemin av tillväxten av miljontals grässtrån, som glukosmolekyler. Här är kemin.

Glukos Kemisk Naturlig energinedbrytning.

Varje pund klippt gräsmatta är cirka 2,5 mol glukos (vardera 180 gram), som innehåller cirka 1 750 kcal kemisk värmeenergi eller cirka 7 000 Btus kemisk värmeenergi i den. Det är en otrolig mängd tillgänglig värme att enkelt värma alla 11 rum i mitt stora hus.

Varje vinter förlorar mitt stora hus cirka 45 miljoner Btus värmeenergi. Men solen och min trädgård med miljontals grässtrån tar emot och lagrar cirka 176 miljoner Btus extra värmeenergi av kemisk energi i många glukosmolekyler.

Jag packar upp allt för att förvara det och torka det. På vintern tillsätter jag tillbaka lite av det vatten som jag tagit bort i torkningsprocessen. Sedan, i någon av två enkla, billiga enheter som jag fritt beskriver för alla, sönderfaller glukosmolekylerna (C6H12O6) naturligt (vilket vetenskapen kallar andning), där de frigör all den fantastiska mängden av den lagrade solenergin (686 kcal/mol) att totalt värma upp mitt stora (11-rums) hus i det kalla klimatet i Chicago.

Det bor cirka 400 miljoner människor i Europa. Under varje vinter behöver dessa 100 miljoner familjer i 27 europeiska länder värma upp sina hem och företag. De flesta av dem har varit tvungna att köpa 1 000 dollar naturgas från Ryssland för att värma upp sina hem och företag.

Det visar sig att när grässtrån växer, i fotosyntes, över hela Europa, finns det en enorm mängd solljusenergi som fångas in i glukosmolekyler. Under de senaste 15 åren har jag demonstrerat ett helt naturligt och gratis sätt att vem som helst enkelt kan värma sina hem och företag genom att bara låta dessa glukosmolekyler sönderdelas naturligt, vilket avger fantastiska mängder av den lagrade solvärmeenergin. Jag har demonstrerat denna helt naturliga metod för att enkelt värma upp mitt stora hus (11 rum) i det mycket kalla klimatet i Chicago under de senaste 15 vintrarna. Var och en av dessa 100 miljoner europeiska familjer skulle kunna göra detsamma. Hur tror du att den ryska befolkningen skulle njuta av det om de inte längre har 100 miljarder dollar i europeiska kontanter att spendera varje år?

Just nu, med Ryssland som invaderar Ukraina. ingen vill ge några pengar till Ryssland.

Det finns ett underbart och självklart sätt för var och en av dessa 100 miljoner familjer att individuellt straffa Ryssland. De kan var och en undvika att behöva ge Putins Ryssland 1 000 dollar varje vinter. Och spara de 1 000 $ till deras egna familjer.

Observera att de kollektivt inte kan skicka 100 miljarder dollar till Putins ryska ekonomi varje vinter.

En mer vetenskaplig diskussion om denna naturliga kolcykelprocess finns på Du kan hjälpa till att eliminera världsmarknaden för naturgas

Vissa människor har kritiserat mig om denna uppfinning för att jag äger mitt eget hus. De påpekar att människor som bor i lägenheter inte har en gräsmatta att klippa. Men tänk på att jag har gjort detta framgångsrikt i 15 år. Det visar sig att golfbanor behöver klippa enorma mängder gräsmattor. Samma sak för statliga fastigheter och till och med motorvägsmedianer. Jag upptäckte att vissa chefer och administratörer ansåg mig vara irriterande, men vissa lät mig köpa det packade gräset, och några betalade mig till och med för att jag tog bort det så att de inte behövde dra det någonstans. Det kan också vara möjligt att köpa några balar med vete, halm och hö från lokala bönder eller lokala spannmålsbruk. Jag har också använt ogräs och till och med skräppost och löv och till och med sågspån för att värma upp mitt hem.

C W Johnson, Theoretical Physicist, Physics Degree from University of Chicago
e-mail cj@mb-soft.com